Ik kom in actie voor Onky Donky

Wat leuk dat je mee wilt helpen om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke Onky Donky dag te bezorgen. Een dag waarop ze weer echt even kind mógen en kúnnen zijn! Op deze pagina kan je, aan de hand van het onderstaande stappenplan, een eigen actiepagina aanmaken.

Heb jij al een idee? Er zijn heel veel leuke manieren om geld op te halen. Hierbij een aantal voorbeelden:

• Vraag donaties voor Onky Donky in plaats van een cadeau voor je verjaardag, jubileum of huwelijk.
  • Laat je sponsoren voor een marathon of andere sportieve activiteit. Tip: laat je per minuut, afgelegde kilometer of per dag sponsoren.
  • Geef een training.
  • Wandel mee met een wandeltocht in de buurt en laat je sponsoren. Kom in actie met jouw eigen wandelclub: zet een bijzondere wandelroute uit en nodig mensen uit. Of organiseer een natuurfotografie excursie.
  • Organiseer een benefietavond; musical, dansvoorstelling of modeshow en verkoop toegangskaartjes.
  • Organiseer een diner en vraag in plaats van bloemen en wijn een donatie.
  • Start een actie in samenwerking met je club, vereniging of bedrijf

Stappenplan

Donaties vragen of zelf geld inzamelen

Je kunt een actie bedenken waarbij je vrienden, familie, buren en iedereen die je kent, vraagt om een donatie, zonder zelf verder een tegenprestatie te leveren. Zij kunnen dan via jouw eigen actiepagina direct een online donatie doen. Je ontvangt een e-mail van elke donatie die gedaan wordt en de tussenstand van het opgehaalde bedrag wordt getoond op jouw actiepagina.

Ga je bijvoorbeeld zelf een actie ondernemen, zoals een van de voorbeelden hierboven of een zelf bedachte actie. Dan is het zo dat je zelf het geld ontvangt. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om elke week of tegen het einde van jouw actie het geld via de doneer button op jouw actiepagina over te maken. Je kan ook vragen of dat ze in plaats van contant geld geven, willen betalen via een tikkie. De QR code hiervan staat op de actiekaart die je kunt downloaden.

Succes!

P.s. bij Tips staan allerlei mogelijkheden om jouw actie zo succesvol mogelijk te maken en op deze pagina vind je verschillende downloads die jou kunnen helpen!

Start actie

Downloads: