Kinderen in actie voor Onky Donky

Wat leuk dat je mee wilt helpen om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke Onky Donky dag te bezorgen. Een dag waarop ze weer echt even kind mógen en kúnnen zijn!

Als kind weet jij maar al te goed hoe fijn het is om onbezorgd te spelen, dat er naar je geluisterd wordt en dat je mag zijn wie je bent. Er zijn helaas te veel kinderen waar dit niet voor geldt, maar door jouw actie kunnen wij hen helpen! Elke actie, groot of klein, helpt mee om zoveel mogelijk kinderen die beperkt worden in hun kind zijn een onvergetelijke dag te bezorgen.

Op deze pagina kan je, aan de hand van het onderstaande stappenplan, een eigen actiepagina aanmaken. Er zijn veel leuke manieren om geld op te halen. Zo kan je bijvoorbeeld:

• Heerlijke cupcakes of zelfgebakken koekjes bakken en verkopen.
  • De auto’s van jouw buren weer laten glimmen (let op: gebruik géén schuursponsje).
  • Een huiskamerconcert geven of een instrument bespelen.
  • De hond van familie of je buren uitlaten.
  • Oud speelgoed en oude boeken verkopen op een rommelmarkt.
  • Lege flessen in de buurt inzamelen en inleveren.
  • Je oude speelgoed en te kleine kleding verkopen.
  • Samen met jouw klasgenoten in actie komen als school.
  • Samen met jouw clubgenootjes als vereniging
  • Een sportieve activiteit ondernemen.

Stappenplan

Donaties vragen of zelf geld inzamelen

Je kunt een actie bedenken waarbij je vrienden, familie, buren en iedereen die je kent, vraagt om een donatie, zonder zelf verder een tegenprestatie te leveren. Zij kunnen dan via jouw eigen actiepagina direct een online donatie doen. Je ontvangt een e-mail van elke donatie die gedaan wordt en de tussenstand van het opgehaalde bedrag wordt getoond op jouw actiepagina.

Ga je bijvoorbeeld zelf een actie ondernemen, zoals een van de voorbeelden hierboven of een zelf bedachte actie. Dan is het zo dat je zelf het geld ontvangt. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om elke week of tegen het einde van jouw actie het geld aan een van je ouders/verzorgers te geven en dat hij of zij het geld dan via de doneer button op jouw actiepagina overmaakt. Je kan ook vragen of dat ze in plaats van contant geld geven, willen betalen via een tikkie. De QR code hiervan staat op de actiekaart die je kunt downloaden.

Succes!

P.s. bij Tips staan allerlei mogelijkheden om jouw actie zo succesvol mogelijk te maken en op deze pagina vind je verschillende downloads die jou kunnen helpen!

Start actie

Downloads: