Clubs en verenigingen in actie voor Onky Donky


Wat leuk dat jullie club of vereniging mee wilt helpen om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijke Onky Donky dag te bezorgen. Een dag waarop ze weer echt even kind mógen en kúnnen zijn!.

Op deze pagina kunnen jullie, aan de hand van het onderstaande stappenplan, een eigen actiepagina aanmaken. Hebben jullie al een idee? Er zijn veel leuke manieren om geld op te halen. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld:

  • Een sportiviteit, zoals een sponsorloop, fietstocht of wandeltocht organiseren.
  • Een veiling of loterij organiseren.
  • Een heitje voor karweitje doen; grasmaaien, oud papier ophalen, honden uitlaten, lege flessen wegbrengen, auto’s wassen.
  • Cupcakes, koekjes, oliebollen of taart bakken en verkopen.
  • Een (kerst)markt organiseren.

Stappenplan

 

Donaties vragen of zelf geld inzamelen

Je kunt een actie bedenken waarbij je je netwerk, vrienden, familie, buren en iedereen die je kent, vraagt om een donatie, zonder zelf verder een tegenprestatie te leveren. Zij kunnen dan via de actiepagina van jou of jouw vereniging direct een online donatie doen. De tussenstand van het opgehaalde bedrag wordt getoond op deze actiepagina.

Ga je bijvoorbeeld als club of vereniging zelf een actie ondernemen, zoals een van de voorbeelden hierboven of een zelf bedachte actie. Dan is het vaak zo dat je zelf het geld ontvangt. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om elke week of tegen het einde van jouw actie het geld via de doneer button op jouw actiepagina over te maken. Je kan ook vragen of dat ze in plaats van contant geld geven, willen betalen via een tikkie. De QR code hiervan staat op ons een van onze logo's die je kunt downloaden.

Succes!

P.s. bij Tips staan allerlei mogelijkheden om jouw actie zo succesvol mogelijk te maken en op deze pagina vind je verschillende downloads die jou kunnen helpen!

Start actie

Downloads:

Logo Ik kom in actie voor Onky Donky Inclusief Tikkie QR code. Download